Despre noi

Suntem o companie ce ofera servicii complete in domeniul constructiilor funerare si amenajarii locurilor de veci de mai bine de 20 de ani.

Oferim consiliere pentru alegerea modelului si materialului potrivit, proiectare si previzualizare gratuita inaintea executiei monumentului. Asiguram livrare cu sau fara instalare si suntem incredintati ca produsele noastre sunt ireprosabile din punct de vedere tehnic si estetic.

Monumentele noastre sunt livrate complet prelucrate si personalizate : inscriptionate, cu fotografie ceramica atasata si pregatite pentru montaj.

Avem permanent in stoc o gama variata de modele in forme, culori si dimensiuni diferite. Fie ca doriti un model standard pe care il alegeti din oferta noastra, ori un monument personalizat facut pe comanda conform indicatiilor dumneavoastra, echipa noastra va sta la dispozitie cu sfaturi specializate in domeniu.

Furnizam de asemenea si alte elemente din marmura si granit fara scop funerar : glafuri, trepte, blaturi, elemente decor din piatra naturala.

+3(800) 2345-6789

Comanda telefonica

Livrare gratuita

pentru comenzi de peste 400 lei

Retur gratuit

in 14 zile de la achizitie